Τύπος Δωματίου


Superior Στούντιο

Τα Superior Studio διαθέτουν κρεβάτι καθώς και καναπέ κρεβάτι σε ενιαίο χώρο με την πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα που δίνει τη δυνατότητα παρασκευής γευμάτων. Πρόκειται για καλαίσθητα διαμερίσματα με ενιαία διαρρύθμιση εξοπλισμένα με όλες τις μοντέρνες ανέσεις και παροχές, που προσδίδουν μια αίσθηση χαλάρωσης. Βρίσκονται είτε στον πρώτο είτε στον δεύτερο όροφο του συγκροτήματος, παρέχουν ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Φιλοξενούν έως: 3 άτομα

Δείτε περισσότερα
Superior Στούντιο

Τύπος Δωματίου


Superior Διαμέρισμα

Πρόκειται για διαμερίσματα με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και άνετο εσωτερικό χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι με καναπέ κρεβάτι και κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Βρίσκονται στον πρώτο ή στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου με θέα στην πισίνα. Η άνετη διαρρύθμισή τους, η κομψή επίπλωση και οι μοντέρνες παροχές εγγυώνται μια όμορφη και ευχάριστη διαμονή. Φιλοξενούν έως: 4 άτομα.

Δείτε περισσότερα
Superior Διαμέρισμα

Τύπος Δωματίου


Standard Διαμέρισμα
(Ημιυπόγειο)

Τα Standard Apartments είναι ημιυπόγεια διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και ενιαίο χώρο με σαλόνι με καναπέ κρεβάτι και μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα για την παρασκευή γευμάτων. Οι ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι καθώς και η ιδιωτική αυλή με θέα και άμεση πρόσβαση στην πισίνα, προσφέρουν όλες τις παροχές στους επισκέπτες για όμορφες χαλαρωτικές στιγμές. Φιλοξενούν έως: 4 άτομα.

Δείτε περισσότερα
Standard Διαμέρισμα <br> (Ημιυπόγειο)

Τύπος Δωματίου


Standard Στούντιο
(Ημιυπόγειο)

Τα Standard Studio είναι ημιυπόγεια διαμερίσματα ενός ενιαίου χώρου με κρεβάτι, καναπέ κρεβάτι και μια ολοκληρωμένα εξοπλισμένη μικρή κουζίνα όπου μπορείτε να παρασκευάσετε γεύματα. Ο άνετος και όμορφος χώρος τους καθώς και η ιδιωτική αυλή που παρέχει άμεση πρόσβαση στην πισίνα, χαρίζει στους επισκέπτες μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Φιλοξενούν έως: 3 άτομα

Δείτε περισσότερα
Standard Στούντιο <br> (Ημιυπόγειο)

Τύπος Δωματίου


Superior
Διαμέρισμα
2 Υπνοδωματίων

Εάν ταξιδεύετε με παρέα ή παιδιά, αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο, προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για απολαυστικές διακοπές. Άρτια εξοπλισμένο, περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ένα κύριο χώρο με σαλόνι με καναπέ κρεβάτι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για την παρασκευή γευμάτων. Οι άνετοι και όμορφοι εσωτερικοί χώροι, καθώς και το ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα, δημιουργούν ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον για τη διαμονή σας. Φιλοξενεί έως 6 άτομα.

Δείτε περισσότερα
Superior <br> Διαμέρισμα<br> 2 Υπνοδωματίων